Bericht versturen
Thuis

Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

1: Chengdu Fengke Precision Tool Co Ltd, .located in de stad van houten industrieterrein in Chengdu, China. Fengkehulpmiddel gespecialiseerd in de de R&D-productie en invoer-uitvoer handel van de Scherpe hulpmiddelen van het Wolframcarbide meer dan 20 jaar.

Met inbegrip van houtbewerking, scherpe vezel, snijden het om metaal te snijden, verpakkings en de hulpmiddelen van bouwmachines, die wijd in houten meubilair productie worden gebruikt, om metaal te snijden, bouwmachines, document verpakking. In de 20.000 vierkant-meterinstallatie, meer dan 100 personeelsleden het werk hier. Het jaarlijkse bedrag van de productcapaciteit is 10.000.000 -20.000.000, verkopen de producten goed in meer dan 100 landen en gebieden.

 CHINA Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2: De voortreffelijkheid leidt gezond beleidssysteem en strikte inspectiemaatregel af.

Het Fengkehulpmiddel heeft projectbeheersysteem en informatiebeheersysteem geïnvesteerd om uitwisseling te maken, nauwkeurig en snel, om beheersefficiency te verbeteren.

CHINA Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

3: Geëngageerd om meer intelligent te vervaardigen, Fengke-bezit het Hulpmiddel meer dan 100 geavanceerd materiaal, ontwikkelt meer dan 50 verschillende standaardproducten en honderden aangepaste punten.

De geavanceerde meetinstrumenten hebben die opmerkelijke kwaliteit van producten, voor verschijning, afmeting, mechanische prestatiesfunctie, precisie, slijtageweerstand en hardheid van nieuwe producten R&D in de fabriek gewaarborgd.

CHINA Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

4: De begaafde deskundigen en de creatieve beroeps die meer dan 20 jaar ervarings op dit gebied hebben werden lid van onze R&D-afdeling. Het Fengkehulpmiddel schept altijd van zijn geschikt teams op, die respectievelijk in bedrijfsproductie en zich na de verkoopdienst specialiseren.

CHINA Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Maart, 2019 Chengdu Fengke Precision Tool Ltd. verhoogd 3 lijnen voor het scheuren van bladen en otherb wolframcarbide.

 

Sep.2018 Chengdu Fengke Precision Tool Ltd. verwijderd in onze nieuwe grote fabriek en ontwikkel andere producten en stijgingen van het wolframcarbide 5 PCs geavanceerd materiaal om onze productiecapaciteit te verbeteren.

 

Augustus 2017 Chengdu Fengke Gecementeerd Carbide Ltd, .bought werd een gebied om onze nieuwe grote fabriek in Houtbewerkingsmachine in Dayi te bouwen en anders genoemd de Precisie tool Ltd van Chengdu Fengke.

 

Jun, 2014-2016 Chengdu Fengke Gecementeerd Carbide Ltd. verkochte Indexable messen No.1 in China.

 

Mei, 2011 Chengdu Fengke Gecementeerd Carbide Ltd, de eigen R&D Afdeling van .established.

 

April, 2010 Chengdu Fengke Gecementeerd Carbide Ltd. begonnen aan etc. uitgevoerd naar Korea, Vietnam, Nieuw Zeeland, Rusland.

 

Breng, 2009 in de war Chengdu Fengke Gecementeerd Carbide Ltd. werd bewogen aan Wen Jiang Industrial Area, waar de fabriek die een gebied over 5000 vierkante meters behandelt.

 

Juni, 2007 Chengdu Fengke Gecementeerd Carbide Ltd. opstellings eigen kleine fabriek.

 

Februari, 2006 Chengdufengke Gecementeerd Carbide Ltd. werd gevestigd in de stad van Chengdu.

 

video
<-Video
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : Fengke

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Certificaten